Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek ez milyen internet...

Donfetibo kérdése:

Szerintetek ez milyen internet, gyors, lassú?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok, hogy milyen ez-az internet, ha meg kérhetlek írjátok le a véleményeteket! Gazdag okoskodók kiméljetek, mert tik nem tudjátok mi az megkeresni a pénzt!!!

De szerintem most nagyon nem jókor mértem, mert 15Gbájtot töltöttem ma le, akkor meg lassul?

file:///C:/Users/Fukapapa/Downloads/1426228987280.jpeg

Köszi

2015. márc. 13. 07:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha belinkelsz egy fájlt a saját gépedről, azt mi nem tudjuk megnyitni. Töltsd fel egy képmegosztóra!
2015. márc. 13. 07:51
 2/10 anonim ***** válasza:

pl.: [link]

és itt a Direct Link-et írd ki nekünk

2015. márc. 13. 07:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Speed test-el mérted?
2015. márc. 13. 08:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Bakker, ne haragudjatok de nem figyeltem de már az ötödik nap full fennlét a gép előtt, már sokszor összemosódik előttem a kép! Na mi is a gond, ja, hogy a képet nem tettem fel, aha, és így annélkül nem ment? Ha, ha

Mindjárt teszem!!!

2015. márc. 13. 08:42
 5/10 A kérdező kommentje:

Itt vagyok és még egyszer Bocsi!!!

[link]

2015. márc. 13. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Valami letöltés megy a háttérben, azt kapcsold ki, és úgy mérd le, mert ez így nem mérvadó.
2015. márc. 13. 08:57
 7/10 anonim ***** válasza:

A weboldal szerepel a nem megbízható vagy nemkívánatos tartalommal rendelkező webhelyek listáján.

nekem a .net -el végződősre ezt adta ki(gondoltam megnézem mi ez a speedanalysis), a .com -os bejött

com:

[link]

net:

[link]

[link] ezt tudom ajánlani mérésre, a "15Gbájtot töltöttem ma le", ha már letöltötted és nem töltesz fel/le, akkor mérd meg + ne legyen más se, ami netet használ, és úgy ellenőrizd, úgy lesz tényleg jó az eredmény

2015. márc. 13. 12:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a jó tanácsot #7 válaszoló, tudod én az internetet leginkább, most már nem mert nem igen lehet de olyan jó 8-9 évvel ezelőtt játékoknak, szoftvereknek a megtöréseit, kódjait kerestem sokszor napokon át de megérte akkor, ha érted mire gondolok, első PC 286/16Mhz 1M ram stb. volt, úgyhogy 23 év alatt változott k....ra sokat de meg mondom őszintén sokszor nem látok különbséget bennük! Az internettel meg most kezdtem el foglalkozni komolyabban, meg mondom őszintén, hogy ebben beginner vagyok!

Itt az új mérés:

[link]

2015. márc. 13. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:

az a 4.85 megabit az 0.606 megabyte, ami hát félig-meddig gyenge

"Szerintetek ez milyen internet, gyors, lassú?" lassú

ha csak olyan oldalakat látogatsz, amin szöveg és képek vannak stb. akkor ahhoz is elég lehet, az hogy a videók így milyenek azt nem tudom

ha beírod google-ba hogy pl.:

1 megabit to megabyte

akkor átváltja neked

a szolgáltató és ezek a tesztek megabit-be szokták megadni

nekem jelenleg 30 megabit-es van, de én egyedül alig használnám ki, de mivel itthon többen is használjuk egyszerre így már kellet ennyi itthonra

2015. márc. 13. 15:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt mondod, hog lassú, akkor az, hogy lehet, hogy 4Gigás játékot 20perc alatt se letölti Torrenten, a videókat rendesen full nézem az Online filmeket simán fullba nézem! Nekem ezért az árért teljesen megfelel!
2015. márc. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!