Mi lassíthatja az Internetem?
Körülbelül egy hete lett újratelepítve a gépem, azóta csak official oldalakról töltöttem le programokat (steam, skype, utorrent). De azon kívűl még pár crackelt játékot, de azokat csak megbízható magyar torrent oldalakról (nCore, Bithorlo). Az elmúlt 2 napban viszont a direct download-ok egy rövid idő után (ált. pár másodperc) leesnek 0mb/s letöltési sebességre. Van amikor pár perc után újra elindul, de azután is leáll. Ezen kívül a YT-on amikor 1080p-ben nézek videókat nagyon lassan tölti be, ezelőtt sokkal gyorsabban töltötte be azokat. Meg más videófeltöltő oldalon egyszerűen pár másodpercnyi videóanyag után leáll a betöltés (pl.: AnimeAddicts). Torrentet nem futtatok mindezek alatt, és a háztartásban se senki. Egyébként a speedtest képem így néz ki: [link]
Valaki tudna segíteni? Ha valamit még le kéne írnom, csak mondjátok. Ha valami hosszabb/nehezebb procedúráról lenne szó, skypeon is el lehet magyarázni. Előre is köszi.
"csak official oldalakról töltöttem le programokat (steam, skype, utorrent). De azon kívűl még pár crackelt játékot"
Ez jó, ezen besírtam. :D Laptop? Nem az a probléma, hogy a merevlemez buffer betelt és nincs hova írni a letöltött adatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!