Ha bejegyeztettél egy domain nevet, mi tehetek, ha kéri tőlem egy világcég?
Figyelt kérdés
Bejegyeztettem egy domain nevet. Egy ugyan olyan nevű nagy terjeszkedő világcég most kéri a .hu domaint, mert szerintük az jár nekik mert a nevük az védjegy alatt áll. Írtam nekik hogy csak külföldön van levédetve a nevük(egy másik kontinensen) és semmi közük Magyarországhoz azon felül volt kb 10 évük hogy megvegyék a domain-t mégsem tették meg. Most áll az ügy. Mit tehetnek? És én mit tehetek?2015. márc. 9. 11:42
11/12 A kérdező kommentje:
Gusztustalan, mert megvenni nem veszik meg, viszont jelentik, ha bármilyen tartalom van rajta és felszólítanak... Előbb tájékozódj mielőtt dobálod a szavakat.
2017. jún. 26. 20:35
12/12 A kérdező kommentje:
Ipor Sircer:
Megvenni nem akarják, csak követelik és fenyegetőznek...
2017. jún. 26. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!