Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebayről valaki rendelt már...

Ebayről valaki rendelt már valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rendeltetek már ebayről? Nem féltek hogy ha hozzárendelitek a bankkártyátokat a paypalhoz lelopják róla a pénzt? :D nem merem megcsinálni az egészet, mert ilyenektől félek...esetleg valaki nem rendelne nekem meg valamit plusz 500 ft-ért? :D
2015. márc. 8. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
A bankoknak van direkt internetes vásárlásra használható virtuális kártyájuk, ami külön virtuális számlához tartozik és csak annyi pénzt kell rajta tartanod, amennyire épp szükség van az online vásárláshoz. Ezt ingyen adják (legalábbis az OTP és a CIB igen). Kérj egy ilyet és ezt nyugodtan megadhatod bárhol.
2015. márc. 8. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Rendszeresen rendelek az ebay-ról. Soha semmi gondom nem volt vele. Egyébként senki nem tud a bankszámládhoz hozzáférni.
2015. márc. 8. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Bankkártyás fizetésnél figyeld a böngésző címsorát, hogy nem látsz-e a címben valami furát! Továbbá http helyett https-sel kezdődjön, az biztonságosabb adatátvitelt jelent.
2015. márc. 8. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A Paypalnak pont az az előnye, hogy nem kell mindenhol, ahol vásárolsz megadni a kártyaadataidat, csak 1 helyen, a paypalnál. Onnan semmilyen kártyaadat nem fog kikerülni sem a vásárlási oldalakra, sem máshova, csak a szállításhoz szükséges adatok. Ez az egyik legbiztonságosabb vásárlási mód világszerte.
2015. márc. 8. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Már 200 x rendeltem kb,mindig pozitiv véleménnyel!

Nem félek 2 éve fent vagyok és imádom

2015. márc. 9. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!