Rendelt már valaki ebayről smink ecseteket?
Igen, 32 db-osat, nagyon elégedett vagyok vele! Nagyon elégedett vagyok vele. Április óta napi szinten nyúzom az ecseteket és semmi bajuk sincsen!! Nem hullanak az ecsetek szőrei, nem esnek szét, meg semmi ilyesmi (igaz, az egyik púderecset 'feje', tudod, az a fémes / műanyagos rész, amit a nyélre 'húznak', nem tudom jobban elmondani :D Lejött, de pillanatragasztóval visszaragasztottam, és tökéletes).
Ha érdekel, írj privit és elküldöm a linket, meg az ecsetekről képet :)
Ja igen, meg nemrég rendeltem egy 4 db-os szemhéjpúderecsetet (most tudatosult bennem, hogy szemre való és nem arcra, de már mindegy, mert ebben a 4 db-osban van egy olyan, ami a 32-esben nem volt, ráadásul ennek a 4 db-osnak iszonyat baráti az ára, itt egyet ha tudnál venni a 4db-os árából, szóval... :))
Meg rendeltem még egy tusecsetet, meg egy pufi ecsetet, igaz ezek még úton vannak. A 32-esben két ecsetes tusecset volt, az egyik beesett a szekrény alá :D Félek, hogy a másik is ilyen sorsra jut, ráadásul olyan tusecsetet rendeltem, amilyen a 32-esben nem volt, és személy szerint ritkán találkoztam olyan kialakítású tusecsettel, amilyet rendeltem. Pufiecsetből is jól jön +1 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!