Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy több a...

Miért van az, hogy több a youtube nézettsége egy külföldinek, mikor én ugyan azt vidit amit ő késöbb feltesz én már rég feltettem?

Figyelt kérdés
Mindig én vagyok az első aki posztol valamit egy sorozatról, és más illetők szinte ugyanazt posztolják 3 napra rá és míg nekem van rajta egy 400-as nézettségem,addig neki 40000. Miért van ez? Az én viedóimat csak a hazaiak nézhetik meg,vagy mi van már tényleg???

#youtbevidi
2015. márc. 6. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom nekik lényegesen több feliratkozójuk van, és így több ember kap értesítést a feltöltéséről.
2015. márc. 6. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:

1) a "szinte ugyanaz" nem ugyanaz mint az ugyanaz

2) a többi csatorna vszínűleg egymilliárd éve fent van míg te tegnap kezdted.

3) te agyarul nyomod, ők nemzetközi angolba'. Téged a rák sem ért, őket mindenki

4) a u2b hüje régióbeosztása miatt kicsi az eséje hogy a te vidcsijeidet egyáltaln engedi megnézni a rendszer. Aztán még fel is kell dobnia ajánlásba...

2015. márc. 6. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:

te agyarul nyomod, ők nemzetközi angolba'. Téged a rák sem ért, őket mindenki

^ konkretan ezen mulik az egesz, ha nezettseg kell ne csak a magyar kozonseget celozd...

2015. márc. 6. 12:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Direkt angol címmel teszem fel a cuccokat,de még így is.. csináltam már unboxing vidit meg minden szart ,de semmire sem harapnak
2015. márc. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!