Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok semmilyen játékban...

Zolibalogh kérdése:

Nem tudok semmilyen játékban sem multiplayerezni, mi lehet a baja a netemnek?

Figyelt kérdés
2 napja kezdődött az egész steam problémákkal, amikor megpróbáltam belépni azt az üzenetet dobta fel, hogy nem tudok a steam hálózathoz csatlakozni. A teamspeakem sem működik. Tdc módban elindul a steam sőt, böngészőn és telón is jó csak sima módban nem, de hiába indul el tdc módban mikor cs:goban szerverre akarok csatlakozni, egyszerűen kidob, hogy nem sikerült csatlakozni a szerverre. Hát mondom jól van kipróbálom cs 1.6-tal hátha működik, letöltöttem, elindítom, hát ez sem működik. Ja a steamet már vagy 5x újratelepítettem így a cs:go-t is 1-2x... a teamspeaken is errort mondd.. nem lehet csatlakozni. Hiába állítom be a portokat routeren, hiába kapcsolom ki tűzfalat, bármit csinálok nem működik, viszont ha hálókártya hiba lenne böngészőn sem tudnék netezni. Víruskeresést is lefuttattam, ami nem talált semmit. Egyszerűen nem akar sikerülni, úgyhogy aki tud legyen szíves segíteni.. :( Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 5. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi akar lenni az a tdc mód?
2015. márc. 5. 17:47
 2/10 A kérdező kommentje:
tcp :D
2015. márc. 5. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Oprendszer újrarakás esetleg? Szerintem kevesebb macera, mint ezt kihámozni, különösen, hogy napok óta bajlódsz vele. (Lásd előző kérdése(i)d...)
2015. márc. 5. 17:53
 4/10 A kérdező kommentje:

oké, ezzel csak az az egy bajom van, hogy törött win 8.1 et használok, amelynek fájljai már nincsenek meg és a torrenttel sem tudok szerverekre csatlakozni :D de lehet hogy ezt megpróbálom egy másik gépről, amúgy eléggé peches vagyok a héten ha ez nem lenne elég még a pendrivem is elromlott amiről újra raknám a gépet :D úgyhogy azt is rendelhetek, egyébként megpróbáltam kikerülni, hogy újra keljen rakni a rendszert, de ezek szerint ez nem fog menni

köszi a választ ment zöld pacsi

2015. márc. 5. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
és annyira nehéz ki írni egy ro**dt win 8.1 et ami teljesen stabil ?aztán fel telepíteni a gépre.
2015. márc. 5. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:

18:08

Nem nehéz kiírni azt a *** win8.1-et csak tudod fiam torrent szerverekre sem tudok csatlakozni, a másik gépet meg még össze kell szerelni!

2015. márc. 6. 09:02
 7/10 anonim ***** válasza:
akkor szereld össze a gépet papa aztán tölts le egy jó verziót b verzió elviszed 10 ezerért újra telepíttetni egy számtek szervizbe .
2015. márc. 6. 10:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Minek vinném el? Tudom hogy kell újratelepíteni egy gépet, de ez a kérdés nem is erről szól, ha nem tudsz a kérdésemre válaszolni, megköszönöm, hogy itt voltál :)
2015. márc. 6. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez nem steam probléma, hiszen a torrent sem működik.

2 hiba lehet:

- router elromlott

- háló kártya elromlott

Win újratelepítéssel nem hiszem, hogy megoldódna a problémád. Esetleg elállítottál valamit? Telepítettél fel valamit? Gondold át, és ellenőrrid a routert, hogy jó portok vannak-e beírva, nincs-e kihúzódva a vezeték stbstb...

2015. márc. 6. 13:24
 10/10 A kérdező kommentje:
A modemnek jónak kell lennie ma t-home-mal leellenőriztettem és le is frissítették, másik gépről működik minden tehát a modem jó... Szerintem az lehet a baj, hogy a múltkor valami vírusos s*art letöltöttem és akkor nem volt vírusirtó a gépen, hát azóta lett rátéve és 15 trójait talált. A t-home-os emberke azt mondta hogy szerinte az op rendszerben csinált valamit a portokkal a vírus, ezért próbáljam meg újrarakni. Azt mondta ha a router beállítások lennének rosszak a torrentnek még működnie kéne. Úgyhogy megvráom míg megérkezik a pendrive és újratelepítem a gépet, ha helyrejön kiírom. HA nem jön helyre, kicserélem a hálókártyát úgyis van itthon egy felesleged. Addig viszont míg nem telepítem újra windowst nem nyúlkálok a gépbe :))) Köszi a válaszokat.
2015. márc. 6. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!