Nem tudok semmilyen online játékoz csatlakozni. Szerintem a portokkal van a baj?
Böngészni, letölteni, sörfözni, skypeolni.... minden megy de semmilyen játék szerverre nem tudok csatlakozni (se League of Legends, se origins, se steam...)
vírusirtót kikapcsoltam, tűzfalat szintén.
Az egész windows-t ujratelepítettem.
Steamre még fel tud csatlakozni, azon bellül bármilyen online játékot elindítok nem csatlakozik a szerverre.
Portforwardingot próbáltam beállítani de amikor lecsekkoltam zárva maradtak. (pedig a tűzfalon engedélyeztem őket.)
Upc az internet szolgáltatóm többször is hívtm őket de állításuk szerint náluk minden rendben van.
tc 7200u router/modemmel vagyok wifin csatlakozva az internetre. Próbáltam más gépekkel wifivel és kábellel szintén de maradt a probléma.
Egy játékot sikerült megoldanom, hogy az parancsikonjába a célhoz az elérési útvonal végére beírtam hogy /client port80 hátha ez valamit segítene?
A portoknak akkor van jelentősége, ha te vagy a szerver, max. p2p alapú játékoknál számíthat.
Minden esetre tedd azt, hogy a routered beállításaiban kikeresed a NAT szekciót, és ott bekapcsolod az upnp nevű funkciót. Többre elvileg nincs szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!