A uTorrent 3.3.1-et használom és t-online (vezetékes) netem van. Az utóbbi hetekben akkor, amikor fut a uTorrent progim, rengeteget szakad meg a netem és mindig újra kell csatlakozni. Kb.1,5 hónapja van ez, azelőtt egyáltalán nem volt. Mi az oka?
Protokollszűrés? Volt róla szó régebben is...
Akkor nem tehetsz semmit -max. másik szolgáltatót választasz.
Protokoll szűrés?
Azt honnan tudom megállapítani, hogy az-e??
Csak kérdés volt, nem konkrétum. Mindenesetre az utóbbi időben nagyon támadják a P2P-t. A torrent egyenesen közellenségnek számít egyes körökben. És egyes szolgáltatók korlátozni akarják (eddig az UPC-ről és a T-ről hallottam).
Mindenesetre ha csak a P2P-nél jönnek elő ezek a hibák, akkor elképzelhető, hogy ez áll a háttérben. Vagy nem...
Nekem is Telekomos vezetékes netem van (TV kábelen jön), és nekem nincs ilyen problémám, 10 napja megy folyamatosan a modem router kombó, és még meg sem melegedett egyik sem.
Viszont ez elképzelhető, hogy protokollszűrés, így egy választás marad, szolgáltatót váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!