Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen sebességre számíthatok?

Milyen sebességre számíthatok?

Figyelt kérdés
A mostani T-Homeos netem 5 mbit/s. A letöltési sebesség átlagban 230-280 kb/s. Ha előfizetnék 10 mbit/s-es csomagra van rá esély, hogy 7-800 kb/s-re felmenjen? Mert a garantált letöltési seb. mindkét csomagban 1 mbit/s. Tehát előfordulhat, hogy átváltok a nagyobbra és ugyanannyival töltök le mint ezelőtt? Gondolom sokat számít, hogy falun lakom és ADSL net.

2015. márc. 4. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát a garantáltat illene betartani. Nincs valami ami lefogja. Találkoztam olyannal, hogy be volt kapcsolva a routerben a bandwith control és csak ment a csodálkozás, hogy a 30mbit/s is 200-300kb/s-el jön.
2015. márc. 4. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 5 mbit/s a nettem és a letöltési sebb.-em 7-800 kb/s

Akkár torrenten akkár böngészöben.

Ha előfizetsz 10 mbit/s-es csomagra egyértelműen meg fog nöni a letöltési sebb-ed!!

2015. márc. 6. 15:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Na átállították a netem. A pingem 50ről lement 29re viszont a letöltési sebesség 280 kb/sről 320-ra. Rohadt nagy változás egy dupla akkora csomagnál... Esetleg megéri őket zaklatni, hogy cseréljék ki a vezetékeket stb? 4 házzal arrébb ugyanilyen net van és ott szedi 870 kb/s-el...
2015. márc. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!