Jv LoL kérdése:
Miért nem tudok letölteni a torrentel? Van szilárd 10 mb/s net de még 5 kb/s se jön néha, a net nem szokott elszállni csak a torrent nagyon rossz a jó nethez képest, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 11:48
1/7 anonim válasza:
itt teszteld le mennyi a sebesség: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
leteszteltem és 7.5 mb/s de a torrent így is csak 5 kb-al jön
2015. márc. 1. 13:15
3/7 anonim válasza:
pedig kb 900kbájtall kéne jönnie
szerintem a torrent rossz
5/7 A kérdező kommentje:
seederekből is van vagy 300, ncore ról szedem ugyhogy hogy érted hogy a torrent rossz?
2015. márc. 1. 15:46
6/7 anonim válasza:
Jobbra lenn van a torrent kliensedben egy ikon (a közösségi ikonoktól jobbra, hálózattesztelési célokat szolgál). Klikkelj rá, és nézd meg, hogy ha végigér a teszt, mit mutat.
G.
7/7 A kérdező kommentje:
lefuttattam és 6,6 mb/s -et irt de még mindig maximum 25 kb/s-el tudom leszedni a filmeket pedig a net változatlanul tökéletesen működik
2015. márc. 6. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!