TP-Link router cseréje?
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy a jelenlegi TL-WR740-es router-t vagy a falnak vágjam, vagy elrakjam pótnak. Röviden, tömören: imádja eldobni a netet, reboot sem segít rajta.
(ha a digi kábel egyenesen a gépbe megy akkor van, szóval nem a szolgáltató sara)
Körbenéztem árukeresőn és megtetszett az Asus RT-N15U típusú router. Vélemények?
Illetve tényleg ha bedugom a nem Wi-Fi-s nyomtatóm a rajta található USB portba, akkor kábel nélkül is tudok nyomtatni? Tudom, tudom, ha a lustaság fájna, de nekem ez nagy segítség lenne, hogy mindenki akkor nyomtat amikor akar, nem kell küldözgetni a dolgokat, vagy vinni az egész laptopot, stb...
Előre is köszönöm!
Nekem is TL-WR740N van, és OpenWRT-vel semmi gond nincs vele, úgy jár, mint az óramű.
Nem azt mondom, hogy a te sarad, lehet, hogy tényleg rossz a routered, de ez nem típushiba.
Amit linkeltél, az nem rossz, de nekem kicsit húzósnak tűnik az ára. Ár/érték arány is számít a választásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!