Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit ronthattam el?

Sparrow121 kérdése:

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés
Asztali gépemet újratelepítettem, és elhoztam barátnőmhöz, ahol nem kábelről jön a net, hanem Wifin lehet routerről szedni. Ezért vettem egy TP-LINK TL-WN725N adaptert, amihez CD-t is adtak, Driverrel, amiket feltelepítettem. Az otthoni hálózatot megtalálta, rácsatlakozott, kiírja hogy van kapcsolat (jobb als sarokban óra mellett mutatja is, a fehér csíkokat), viszont netre nem tudok felcsatlakozni, mert rögtön előjön a kis "T-Rex", hogy nincs kapcsolat. Néha betölt mondjuk a facebook, de annyira lassú, hogy már az üzeneteket meg sem nyitja. Win7 64-et használok.

2015. febr. 18. 21:32
 1/3 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy a fal lefogja? 2 fal van a router meg a gép között. De akkor a többi szobában hogy van kapcsolat?

Illetve kiküszöbölhető lenne a probléma, ha a routert magát behoznám a szobába, hogy közelebb legyen?

Vagy esetleg veszek netkábelt és azt rákötném a routerre és arról jönne a net.

2015. febr. 18. 21:51
 2/3 Tengor ***** válasza:

Minden drivert telepítettél?

A többi eszköz a többi szobában megfelelően üzemel?

2015. febr. 18. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:

ami a hozzá tartozó gyári kis CD-n volt driver, azt tettem fel.

ezen kivül van mégegy asztali gép, azon jól müködik a net, meg 2 laptop van, amik önmaguk megtalálják a wifit, azok is jól müködnek

2015. febr. 19. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!