Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wlan beállításnál vmit elszúrh...

Wlan beállításnál vmit elszúrhattam? Csatlakozik a netre a laptopom, de nemfogad és küld adatot, nemtudom mit ronthattam el, baj lehet a hely hálóba esetleg a vezetéknélküli hálóba?

Figyelt kérdés
nem biztonságos wlan-t használok itthon, megprobáltam hálozatot csinálni egy másik géppel h legyen rajta net, de nemlett jo és most már nemtudok internetezni se, nemfogad adatot, semmit se nyit meg, se msn se böngésző, de csatlakozik rá mi lehet a baj?!?!?! mit állithattam el?
2010. febr. 25. 01:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre ennyiből nehéz válaszolni. Kicsit olyan ez mint a szülő-gyermek rovatban az a kérdés hogy : Miért sír a babám ?
2010. febr. 25. 04:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen hálozatra próbálsz csatlakozni, otthoni saját, vagy idegen ami csak úgy lóg a levegőben???
2010. febr. 25. 05:37
 3/3 A kérdező kommentje:
a te szavaiddal élve ami csak ugy lóg a levegőben, de már jólett...azért köszi, te meg dugd fel magadnak a szülő-gyermek rovatodat...
2010. febr. 25. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!