Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Upc-s nettel lehet valami gond?

ZONE_Master kérdése:

Upc-s nettel lehet valami gond?

Figyelt kérdés

eddig stabil 30mb/s letöltési,3mb/s feltöltési sebességem volt a az lg g2 mini telefonomon,a letöltési feltöltési sebesség sem változott,és minden jól működik de a facebookot,messengert egyszerűen nem akarja behozni,vagyis behozza nyögve nyelősen (alig bír belépni,egy képet sem tölt be,messengeren nem küldi el az üzenetet,csak akkor ha mobilnetet használok)

azt szeretném kideríteni hogy mitől lehet ez.

a válaszadónak megy a zöld pacsi!

2015. febr. 17. 19:12
 1/2 ThodEE GoD ***** válasza:
Teló újraindítás után ha még mindig lassú szerintem tedd fel újra az említett programokat hátha segít, esetleg valami ram tisztító app futtatása is segíthet.
2015. febr. 17. 19:15
 2/2 anonim válasza:
Hívd fel a szolgáltatót és mond el nekik hogy mi net használattal kapcsolatban a panaszod, s elfogják mondani neked hogy mi a pálya. Nekem is vannak hasonló problémáim a nettel, s a leírtjaidra nagyon hasonlítanak azok az idegesítő tünetek, amik velem történtek netezés közbe. Sajnos ezek az internet problémák visszatérőek. Legalábbis nálam igen, mégha nem is Upc-s a netem.
2015. febr. 17. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!