Winnyetúú kérdése:
A nettel van gond, vagy az adapterrel?
Figyelt kérdés
Vettem egy tp-linkes wifi adaptert (usb) adapter,tök jól szuperál,és egyik nap töltöttem le kb 2 GB adatot 1,9-2,0 MB/s sebességgel átlagban.Ma még kevesebbet(58MB) szedett le 34 kb/sec-el és még ennél is kevesebbel.Mi lehet a gond?2013. szept. 6. 20:40
2/14 A kérdező kommentje:
mértem,de ettől még nem változik semmi
2013. szept. 6. 21:05
3/14 soccerway válasza:
Nem, de mennyit mértél vele, és melyik internetes csomagban vagy? (Hány megabit fel és le)
4/14 A kérdező kommentje:
le:1,12mb/s fel:1,50mb/s azt nemtom milyen netem van
2013. szept. 6. 21:19
5/14 A kérdező kommentje:
upc a szolgáltató
2013. szept. 6. 21:19
6/14 soccerway válasza:
1.12 Megabit? Az 140Kb/sec nem sok. Nem hinném hogy at usb adapter a rossz, mérd sűrűn a neted lehet túlterhelt az upc kébel.
7/14 A kérdező kommentje:
köszi,megpróbálkozom vele
2013. szept. 6. 21:43
8/14 anonim válasza:
Ennyiből sokat még nem lehet mondani.
Lehet a hálózat leterhelve, lehet az adapter rossz, lehet a gép maga leterhelve (haldokló hdd is akár, vírusirtó stb...), de lehet a wifi jelben is zavar. (Elektromos vezetékek, más eszközök stb..)
9/14 A kérdező kommentje:
továbbra is ilyen,de majd váltok másik csomagra,lehet azzal van a gond
2013. szept. 6. 21:59
10/14 soccerway válasza:
Azt írtad már töltöttél le vele nagy sebességgel, akkor viszont a csomagváltástól nem lesz gyorsabb. Kipróbálnám helyedben egy linux live lemezzel, ott mennyi a sebesség, ezzel kizárhatnád a windowst mint hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!