Ugyanazt az e-mailt el lehet-e küldeni többeknek úgy, hogy ne látszódjék, hogy több embernek küldtük? (Gmail. )
Figyelt kérdés
Mert tudok róla, hogy van továbbítás, sőt a továbbítás nyomait el is lehet tüntetni, de ez körülményes. Ha másolatokat küldök, akkor is látszik tudtommal, hogy hány embernek küldtem. Én nem szeretném mindig szerkesztgetni, ha egyszer ugyanazt akarom elküldeni.2015. febr. 17. 13:02
1/3 Koplárovics Béci válasza:
Bekapcsolod a Titkos másolatot jobb oldalt felül. És oda írod be a címzetteket. Így nem fogják látni, hogy ki kapta a levelet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a like, de te amúgy az igazi K. B. vagy?
2015. febr. 17. 13:16
3/3 Koplárovics Béci válasza:
Nem, én nem rúgtam gólt a Unitednek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!