Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik e-mail a legjobb?...

Melyik e-mail a legjobb? Gmail, Citromail vagy Freemail?

Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
gmail
2014. szept. 25. 22:13
 2/7 anonim válasza:
Gmail
2014. szept. 25. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyértelműen a Gmail, mivel Citromail illetve Freemail elég szutyok kategória. Alternatíve lehet még az Outlook.com/hu, de ezt leginkább csak akkor ajánlanám, ha Windows Phone-t vagy iPhone akarsz használni (utóbbit gmail app nélkül).
2014. szept. 25. 22:49
 4/7 anonim válasza:
Gmail, könnyen átlátható, nem kapsz spameket. Vagy ha kapsz is, nem annyit, illetve a gmail jól szűri, hogy mi a spam, és azt tényleg abba a mappába teszi, a citromail-el ellentétben... az egy szutyok. Freemail-em is volt korábban, az sem volt jó.
2014. szept. 26. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Gmail össze sem hasonlítható a másik kettővel :D
2014. szept. 27. 10:50
 6/7 Garpe válasza:
Citromaillel nem sok tapasztalatom van, de például tudom, hogy letilt bizonyos nagyobb mérteű mellékleteket az .exe fileokat nem engedi át (annó egy-két éve ez íyg volt). A Freemail viszonylag egyszerű és jó is, de a Gmail az egy csoda. Egyébként attól függ mire kell. Ha csak egyszerű e-mialezés a cél akkor igazából mindegy mondjuk én a Freemailt javasolnám mert nagyon egyszerű használni. Ha komoylabb közösségi oldarra kell akkor egyértelműen Gmail, annó nekem freemaillel problémás volta Face, a jelszó frissítő e-mailek csak érvéányességük lejárta után (azaz jó 3-4 napra a kérés után) jöttek meg. Viszont, hogy a Gmailről is mondjak valmi rosszat, az utóbbi időben a levél írás egy kis oldal ablakba került ami szerintem fusztráló, és eléggé idegesítő, hogy jön azzal, hogy erősítsd meg e-amil címedet telefonszámmal, meg csatlakozz a Google+-hoz. Szóval ha ilyen sokhelyre regisztrálós e-amil kell amire belefektesz egy félórát, hogy beállítsd akkor Gmail. Ha csak egyszerű levelezés, akkor Freemail.
2014. okt. 5. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp a Gmailt ajánlanám.

Mindemellett nem látom be, miért kellene az "egyszerű e-mailezést" megkülönböztetni a más jellegű e-mailezéstől, és emiatt más rendszert használni.

A Gmail "hátrányai" nem igazi hátrányok. A kis ablakos levélírás előny, mert amíg írsz, tudsz navigálni a többi levél között, anélkül, hogy meg kéne szakítanod és folytatnod kéne az írást. Természeseten ez is kikapcsolható, és ha az a jó, külön ablakban is írhatsz levelet.

Az, hogy olykor telefonszámot kér, csak a te érdekeidet szolgálja, hiszen elfelejtett jelszó esetén, vagy akkor, ha valaki illetéktelenül megváltoztatja a jelszavadat, ezen az úton kérhetsz új jelszót. Itt a GYK-n is napi szintű kérdés, hogy "nincs meg a jelszavam, de e-mail címet meg telefonszámot meg semmi egyebet nem állítottam be a fiókomba, mit tegyek?" Az ilyen emberek magukra vessenek.

A Google+ meg a Google egyik szolgáltatása, elfogadható, hogy olykor-olykor reklámozza. De nem hiszem, hogy túlzásba vinnék, vagy hogy másik szolgáltató ne reklámozna.

Egyáltalán nem kell fél órát szánni a Gmail beállítására, regisztrálsz max. 5 percben, és van egy működő e-mail címed. Egyszerű és "bonyolult" levelezésre is egyaránt alkalmas.

2014. okt. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!