Miért nem tudok csatlakozni?
Most telepítettem újra a számítógépet Windows 8 ról windows7-re (eredeti) és nem csatlakozik az internethez. Csináltam Hibaelhárítás-t de azt írja hogy nem észlelt megfelelően telepített hálózati adaptert (pedig van mert ezt használtam telepítés előtt 5 percel is. )
Valamilyen illesztőprogramot akar de azt is letölteni...
Mit csináljak?
(Próbáltam még1X újratelepíteni de az se használt)
Szia a telepítés után kiadott olyat hogy " milyen hálózatra akar csatlakozni?" Mert ott van olyan h otthoni (pad) céges (ház) meg még valami.
Na mert ha ilyesmit kidobott akkor az othonit kell választani.
Ha nem dobott ki ilyet akkor driver.
Ebben az esetben driver booster kellene ( másik gépről vagy valami) azzal automatikusan letudod tölteni a drivereket
"nem észlelt megfelelően telepített hálózati adaptert..."
"Valamilyen illesztőprogramot akar..."
Kérdésedben a válasz.
Az lehet hogy kérdésemben a válasz de éppen azért tettem fel a választ kérdésnek mert nem értem :-)
Első kommentelő köszönöm a válaszod.
Megpróbálom még egyszer. Úgy emlékszem hogy nem dobta ki (ami fura mert eddig mindig kidobta)
A gépben lévő hardverekhez drivert kell telepíteni. A gép ismerete nélkül ezt nem nagyon lehet megcsinálni.
Ha nem megy, nyugodtan szólj egy szakinak, nem szégyen az!
Ne privátba!
Az alaplap gyártójának oldalára menj fel, és onnan szedj drivert! Menj át haverhoz egy pen drive-val és töltsd le nála!
Tengor válaszához csatlakozom:
A topikban kommunikáljunk, ne magánúton.
Aida (volt Everest) segítségével megnézed a hardwer típusát, és ismerősnél penre letöltöd ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!