EMLÉKEZTETŐK Egyes e-mail szolgáltatók jelenleg blokkolja mailt a Steam. Kérjük, forduljon a szolgáltatóhoz, ha nem kapnak Steam e-maileket. Ez azt jelenti hogy átmenetileg vagy végleg nem fogok kapni emailt a steamtől?
Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 10:31
1/15 anonim válasza:
Ha ezt szó szerint ilyen szar fordításban kaptad, akkor felejtsd el, spam.
Ha te másoltad be valami fos translate szolgáltatásba, akkor inkább az eredetit másold ide plíz.
2/15 A kérdező kommentje:
bocsi itt az eredeti :
Certain email providers are currently blocking mail sent from Steam. Please contact your provider if you are not receiving Steam emails.
ezt steam support oldalról másoltam.
2015. febr. 11. 10:40
3/15 anonim válasza:
Szóval:
"Egyes email szolgáltatók blokkolják a Steam leveleit. Ha ilyesmit tapasztalsz, fordulj az email szolgáltatódhoz."
Ez csak egy megjegyzés, felhívás, semmi konkrétumot nem állít, azt jelenti, amit. :)
4/15 A kérdező kommentje:
de nem kapok steam guard jelszót és eddig kaptam ez a legnagyobb problémám tegnap vagy 100 xor megpróbáltam de nem küldte el nekem még ma sem.
2015. febr. 11. 10:45
5/15 A kérdező kommentje:
mit csináljak most akkor?
2015. febr. 11. 10:59
6/15 anonim válasza:
"Ha ilyesmit tapasztalsz, fordulj az email szolgáltatódhoz."
7/15 anonim válasza:
Persze előbb a Spam mappát is csekkold.
8/15 A kérdező kommentje:
le csekkoltam full üres azt nem tudom hogy hotmailen hol az istenbe találom azt akinek vagy ahova írni kell de nevezhetjük qoutlooknak is .
2015. febr. 11. 11:17
9/15 imakandi válasza:
Senkinek nem jönnek meg a steames levelek, akinek outlookja van, reméljük minél előbb megoldják, de jelenleg a steam support a microsoftra, a microsofot meg a steamre mutogat, hogy hol a hiba.
10/15 A kérdező kommentje:
köszi végre egy értelmes infó ! olyasmit nem tudsz hogy a fiókomat áthelyezem másik emailre és oda megérkezne ?
2015. febr. 11. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!