Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet a Facebooknal...

Hol lehet a Facebooknal bejelenteni a hibat? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Mar egy par naja jonnek nekem olyan ertesitesek hogy ez meg az visszaigazolta hogy ismer.Igen am csakhogy en be sem jeloltem oket!!! Nagyon felhaborit a dolog,mert eleve nekem minden adatom,keppem ugy van beallitva hogy csak az ismeroseim lathatjak.De igy ezek az idegenek is hozzafernek az adataimhoz....Hogy lehetne orvosolni ezt a problemat??

2015. febr. 2. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Nézz szét a böngésző bővítményeid között, nincs-e gyanús. Ha van, töröld.

2. Nézz szét a FB alkalmazásaid között (jobb felső 'v' menüből eléred), ott is töröld a gyanúsakat.

3. Ezután jelentkeztess ki minden böngészőt a FB biztonsági beállításokban.

4. Végül írd át a jelszavad.

Én ezt csinálnám. De lehet érdemes 3.-4. pontot előrevenni, aztán max a többi után még egyszer ellenőrizni és megcsinálni.

2015. febr. 2. 12:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Atneztem,kicsereltem a jelszot,es mi tortent.....jott egy ujjabb jelentes hogy visszaigazolt hogy ismer,pedig meg eletemben nem lattam!! :D Mar azt sem tudom hogy sirjak vagy nevessek!? Nincs valami hibabejelento kozpont ahol megoldjak helyettem a problemat?
2015. febr. 3. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy még korábbi bejelölésekből van. Nézd meg a függőben levő felkéreseket és azokat is töröld.

Kimenő felkérések:

[link]

2015. febr. 3. 23:22
 4/7 A kérdező kommentje:
tuti nem,mert nem szoktam idegeneket bejelolgetni!
2015. febr. 4. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt már kitárgyaltuk, hogy a vírus csinálja. Arra akartam utalni legutóbb, hogy a vírus X napon bejelölt 500 embert, te mondjuk a következő napon letörölted a vírust, de a bejelölések attól még élnek.
2015. febr. 4. 09:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Mar ertem,koszi!.......akkor megnezem:P
2015. febr. 4. 09:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Volt 3 ismeretlen jeloles,kitoroltem!Remelem mar nem lessz tobb.Ja es meg valami,a paromnak a Fb ugy volt beallitva hogy a keresobe nem tudtak megtalalni otet,es most jott neki jelentes hogy bejeloltek.Akkor lehet ez is a virus miatt??
2015. febr. 4. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!