Milyen alternatívák vannak (valamennyire legyen népszerű)?
amikre gondolok hogy helyettük mik vannak:
Youtube
Gmail (outlook-ot tudom, de azon kívül)
Google maps
Lássuk csak...
Youtube - videómegosztó. Gyakorlatilag minden videómegosztó szóba jöhet, mint alternatíva, a hazaiak közül az Indavideo-t és a Videa-t érdemes megemlíteni. A többi lehetséges alternatíváról meg itt olvashatsz: [link]
GMail, azaz ingyenes e-mail szolgáltatás. Annyi van belőlük, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Amiket én jónak tartok: Indamail, Hotmail/Outlook, Yahoo Mail. De ezek mellett még létezik olyan, hogy Freemail, Citromail, C2 mail, stb, stb...
Hazaiakban nem bízok. E-mailek közül a yahoo és az outlook tűnik a legnormálisabbnak mint alternatíva.
Hát azok a videómegosztók elég borzalmasak.
Akinek van még ötlete, az nyugodtan írja meg.
A vimeo.com a legjobb videomegosztó szerintem! Már évekkel ezelőtt a youtube előtt tudta a fullhd-t, és a mai napig van benne olyan feature, hogy a feltöltött videot le lehet tölteni vimdeos konvertálás nélkül full minőségben - ez a youtube-on (még mindig) nincs.
Gmail helyett.. Hát, az tény, hogy a gmail jelenleg a legjobb email szolgáltató. Erre van alternatíva, de hasonlóan jót nem tudok. Persze yahoo-val lehet hipsterkedni, ha erre vágysz.
openstreetmap.org a googlemaps helyett. Ez wikipedia alapokon összeszerveződött közösségi térkép, ahol sokkal többféle útvonal van, mint gmaps-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!