Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok bejelentkezni...

Miért nem tudok bejelentkezni a Facebookra?

Figyelt kérdés

Tudom a jelszavam és az e-mail címem is. Mindenki betud jelentkezni a gépemről csak én nem, és ez irja ki:

A számítógépedet meg kell tisztítani

A számítógépedet a jelek szerint kártevő fertőzte meg. Segítünk megoldani a problémát, hogy megőrizzük fiókod biztonságát, és megakadályozzuk a kártevő továbbterjedését ismerőseid fiókjára.

A kártevő olyan szoftver, amely személyes adatok megszerzésére törekszik, és problémákat okoz a Facebook használata során. Ha levélszemetet tartalmazó hivatkozásra kattintasz, vagy ha ilyen hivatkozást osztasz meg, számítógéped kártevővel fertőződhet meg.

erre nyomok egy okot...

F-Secure Online Scanner

A számítógép megtiszításához le kell töltened és futtatnod kell az ingyenes F-Secure Online Scanner keresőprogramot. Ez a program megkeresi és megpróbálja eltávolítani a kártevőket.

A Letöltés gombra való kattintással elfogadod a(z) F-Secure Online Scanner használati feltételeit.

Malwarebytes anti-malware (premium) és avast van a gépemen.

2015. febr. 1. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:

- Biztosan facebook.com-on vagy?

- Más böngészőből is ugyanezt tapasztalod?

- Mi történik, ha lefut a scan?

2015. febr. 1. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Töröld az előzményeket és a cookie-kat a böngésződből.

Ha van pár nappal korábbi rendszer-visszaállítási pontod (a probléma jelentkezése előttről), akkor csináld!

2015. febr. 1. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Megoldott! :)

Csináltam rendszer visszaállítást, lefuttattam a ccleanert... de így még nem működött. Végül feltelepítettem F-Secure Online Scanner-t amit a Facebook ajánlott, és így jó lett. Amit nem tudok eltüntetni, mert egy szerűen nincs a programok eltávolításánál, sem a chrome bővítményeibe. A Malwarebytes anti-malware (premium) ugyan arra való mint az Fsecure csak sokkal jobb... nem igazán értem a dolgot.

2015. febr. 2. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Elvileg magát törli és nem hagy nyomot sem a gépen.
2015. febr. 2. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!