Nem tudok bejelentkezni facebookra?
Figyelt kérdés
Kb. Ket hete beallitottam facebookon azt a funkciot hogy mundin bejelentkezesemnel kapjak sms ben egy biztonsagi kodot amivel be tudok lepni facebookba. Eddig jo is volt kuldtek a kodokat.. most mar 6. Napja probalkozok bejelentkezni de nem tudok mert nem kuldik smsben a kodot:/ Olvastam errol a neten hogy paran mar voltak ebbe a helyzetbe ez a funkcio miatt de par nap utan nekik ki is kuldtek a kodot . Nekem meg nem.. Mar irtam arra a facebook "panaszra" hogy nem kapom meg az smst de semmi. :/ Ilyenkor mit lehet tenni? Segitsetek legyszives:S (A hulye beszolasok es akikbe nincs benne a segitokezseg az inkabb ne irjon) koszonom.2014. szept. 14. 15:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!