Ha rákeresek valakire a neten így, létezik bármilyen mód, hogy kiderítse?
1. Tegyük fel, hogy inkognitóban nyomom (sehol sem vagyok bejelentkezve), és mondjuk ráguglizok Zalatnay Patríciára (most találtam ki, fiktív szereplő). Akkor A Patrícia (ha nagyon pszicho, és meg akarná nézni, hogy hol/kik kerestek rá) ki tudná deríteni, hogy őt itt és akkor megnézte valaki? Létezik rá mód?
2. Mondjuk be vagyok jelentkezve a Google fiókomba/a Chrome-hoz hozzá van adva a fiókom, és így keresek rá Patríciára. Így sosem fogja megtudni, hogy rágugliztam, ugye?
Nincs alapja a kérdésemnek, pusztán kíváncsiság, hogy ki lehet-e deríteni, hogy ki/hol guglizott rám? 17/F
Ehhez Patríciának csak néhány dologra van szüksége: teljes hozzáférés a gugli keresési adatbázisaihoz, hogy megtudja, a 12millió Patríciára indított keresések mely ip címekről, mely fiókokból történtek. Ha van ip, akkor Patrícia célegyenesben van, mert már csak az internetszolgáltató teljes forgalmi naplózásához kell hozzáférni, hogy az ip cím alaján azonosítható legyen az adott előfizető.
Nem merném kijelenteni, hogy Patrícia néhány szopásból ezeket meg tudja valósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!