Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik ilyen router?

Létezik ilyen router?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Létezik olyan router, ami egy másik router wifijere csatlakozva kapja a jelet, Ezáltal megspórolva a kábeleket.

Vagy ez csak az én hülyeségem, hogy van ilyen?

Ha van akkor mennyibe kerül kb?

2015. jan. 29. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Barmelyik router tudja ma mar ezt, egy 4000Ft-os TP-Link is.
2015. jan. 29. 21:31
 2/5 P.O.C. ***** válasza:
Ezt hívják WDS módnak.
2015. jan. 29. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
ezt a mùltkor én is megkérdeztem és írták hogy lehet(de csak félduplex módban) de azt nem hogy hogyan mert egy laptop wikije fogja a jelet és küldi is de egy routert eddig én csak szórni láttam venni nem. a laptopban amikor veszi a jelet akkor a driver gondoskodik róla de egy routerre nem lehet programokat telepíteni ilyen célból esetleg 3féltõl származó módosított frameworkök képesek ilyesmire?
2015. jan. 29. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha a meglévő router antennái cserélhetőek és hozzá is tudsz férni, akkor érdemes, nagyobb jelerősségű antennára cserélni.

Ha nem, akkor wifi jelerősítő az, amire neked szükséged lesz.

De ha, bütykölni szeretnél, akkor Raspberry/Banana PI (Ubuntuval, vagy egy, másik tetszőleges Linux disztróval) - veszel hozzá, 2 DB USB-s wifi adaptert, beállítod (nem nagy gond: az egyikkel rácsatlakozol, a másikat meg, adónak használod) és kész is vagy. Ezt a microPC-t, akkor érdemes venni, ha másra is, szeretnéd majd használni (nem csak wifi jeltovábbításnak).

2015. jan. 29. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Jezusom, mi a fenerol beszelsz?

"laptop wikije fogja a jelet és küldi is de egy routert eddig én csak szórni láttam venni nem"

WiFi...

Most komolyan, az a szerencsetlen router megis honnan tudna, hogy te a www.gyakorikerdesek.hu oldalt akarod latni a bongeszodben, ha nem venne a laptopod wiFi jelet?

"3féltõl származó módosított frameworkök"

framework, az bazzeg, firmware-nek is jo lesz az.

"akkor wifi jelerősítő az, amire neked szükséged lesz. "

Ez a legtobb routerben mar integralt funkcio, WDS a neve...

2015. jan. 29. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!