Mi lehet az alapértelmezett wifi jelszó ennek a routernek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 15:31
3/9 P.O.C. válasza:
Milyen routernek? Típus nélkül, szerinted honnan a f... ? :)
Gyári jelszava amúgy csak szolgáltató routereinek szokott lenni, ami megtalálható a címkéjén.
5/9 A kérdező kommentje:
Ha a Phone1,2 led nem világít rajta az baj? Mert kb 24 órája nem megy a netem.
2015. jan. 29. 15:44
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ezzel a linkkel nem tudok mit kezdeni mert nem tudom megnyitni telefonon nem jön be semmi sem :\
2015. jan. 29. 15:45
7/9 P.O.C. válasza:
A phone 1-2 nek akkor kell világítani, ha telefont kötsz rájuk.
A linken meg ennek a routerenek a magyar nyelvű kézikönyve van pdf formátumban.
Nyilván a telóra is kell valami pdf olvasó, hogy megnyissa.
Ha esetleg Androidos vagy : [link]
8/9 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam. Úgy értettem hogy amit meg kellene nyitnom 162.1....nem tudom pontosan csak úgy írtam valamit. Na arra nem hoz be semmit a böngésző a telefonon. De internet továbbra sincs. Világít minden aminek kell de mégsincs kapcsolat.
2015. jan. 29. 17:04
9/9 P.O.C. válasza:
A telefont hiába gyomrozod, ezeket vezetékes kapcsolaton keresztül szokás beállítani rendes számítógéppel vagy laptoppal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!