Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki lehet húzni éjjelre a...

Ki lehet húzni éjjelre a modemet és a routert?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
ki lehet húzni, de szerintem felesleges
2010. febr. 9. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem telefonszerelő mondta hogy teljesen felesleges sőt rossz neki a ki be kapcsolás. 5 éve megy az ADSL modemem.
2010. febr. 9. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
feltételezem takarékoskodás céljábol akarod de felesleges jelentéktelen mennyiségü áramot fogyaszt
2010. febr. 9. 12:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Válaszoló! Igazad van, tényleg takarékosságból húznám ki, de ha ezzel van valami kockázat az internetre nézve, akkor inkább hagyom! Mind a hármatok válaszát köszönöm!
2010. febr. 9. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem árt neki (csak nálam akkor mindig be kell írni a nethez a jelszavam ha bekapcsolom ezért nem húzom ki).

De takarékosság szempontjából akkor a TV-t se elég kikapcsolni, hanem ki kell húzni, ahogy a DVD lejátszót, meg a hasonlókat.

2010. febr. 9. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
router érdemes mert az pedig fogyaszt rendesen áramot ha nem hiszed el mértd meg én ilyen távirányítós kikapcsolóval mindig kikpacsolom évek óta és SEMMI BAJA
2010. febr. 9. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ki szoktam kapcsolni éjszakára,meg ha nem vagyok otthon.Egyszerűen csak bosszant,ha feleslegesen fogyaszt valami.Havi 200-300 forint nem vágna földhöz ,de akkor se. :)
2010. febr. 9. 13:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 9. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!