Peston kérdése:
Miért van csak felemásan internetkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Két gépünk van itthon, egy routerre csatlakozik mind a kettő. Mielőtt elmentem kollégiumba, tökéletesen működött a rendszer. Azóta viszont az én gépem ha csatlakoztatom (kábelesen), akkor eleinte nincs netkapcsolatom, csak ha újraindítom a router-t magát. Ugyanígy megszűnik a kapcsolatom, ha készenlétbe helyezi magát a számítógép, vagy este kikapcsolom még működő nettel, másnap újra bekapcsolom a gépet, és nincs kapcsolat (a hálózatot hol felismeri, hol nem, de net szinte sosincs ilyenkor). A másik gépen minden körülmények között van net, és működik. A kolis hálózat csak annyiból áll, hogy létre lett hozva egy szélessávú kapcsolat, amire fel kell csatlakoznom, máskülönben inaktív, úgyhogy szerintem ennek nem kéne bekavarnia nagyon (Próbáltam már azt is, hogy letiltottam, de ugyanúgy fennállt a probléma). Mi okozhatja ezt?2015. jan. 27. 19:37
2/2 A kérdező kommentje:
SpeedTouch márkájú a router, ez lemaradt.
2015. jan. 27. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!