Nincs internetkapcsolatom. A router jó, a modem kábelével (router beiktatása nélkül) van internet. Ha a routert is beiktatom, azt írja ki a laptop, hogy nincs internetkapcsolat. Pedig a routert felismeri, kiírja a nevét is. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Router: TP-Link, Internet: Vidékháló (Tanet, kábeles, modemes). A routert vittem el szerelőhöz, azt mondta át lett kódolva... Nem tudom hogyan. Adott neki új nevet, kódot, ki lett próbálva máshol, tökéletesen működött. Hazahoztam, két laptop nem tud rácsatlakozni, meg a telefonom sem. Olvastam már erről itt is, más oldalon is, de légyszi valaki érthetően írja le, hogy mit kell csinálnom, hogy működjön a wifi. (A laptopon win7 van, nemrég lett telepítve, a probléma nem ezzel egyidőben lépett fel, hanem később.)2014. aug. 11. 16:52
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!