Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám a mikrohullámú...

Hogyan tudnám a mikrohullámú naracom-os internetet routerrel megosztani?

Figyelt kérdés
Adva van egy Ubiquiti Gp-A240-050 Switch mode power supply, ehhez szeretném csatlakoztatni TP-W8961NB típusú modem routert. Az a problémám hogy az Ubiquiti switchen a kimenet rj45 típusú,míg a modemrouter portjába rj11 típusú csatlakozó van.Az lenne a kérdésem hogy össze lehet e ezt hozni valahogyan vagy teljesen felejtős az egész?

2015. jan. 27. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A tplinken tuti, hogy van rj45 port. Több is.
2015. jan. 27. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen van rajta több is pontosan 4 darab. De oda hiába dugom be a switch csatlakozóját ott nem érzékeli a netet. Szerintem azok csak kimeneti port-ok.
2015. jan. 27. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha az Ubiquiti-dben van dhcp szerver, akkor a tplinken letiltod, és szerintem simán elroute-olgatja az általad kimeneti portnak nevezett helyről a net-et.
2015. jan. 27. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbálgattam de nemigen jött össze.Azért kösi a választ
2015. jan. 27. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!