Ki használ itt mikrohullámú internetet és milyen véleménnyel van róla, elégedett-e vele?
Én használok, és a körülményekhez képest - hogy vidéken, külterületen használom - nekem elegendő.
Tisztában kell azzal lenni, hogy olyan helyen, ahova nem ér ki az optikai kábel - pláne vidéken, ahol nem annyira urbanizálódott a nép - elegendő lehet (oké nem nézek FULL HD videókat, meg türelmesen megvárom míg lejön valami). Meg kell érteni, hogy ezt nem multinacionális vállalatok építik ki a részvényesek/kockázati tőkebefektetők pénzéből (meg a lenyúlt EU-s támogatásokból), hanem helyi kisvállakozók kevés pénzből.
Illetve mivel rádióhullámokkal működik, a két antenna közé esetlegesen belógó terepakadályok, az alulméretezett hálózatok (lásd a kevés pénzre tett utalásomat) befolyásolják a sebességet.
Értem. Az az igazság nekünk is az van az egyik helyen ahol más nem elérhető, és kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Idáig aránylag okés, van amikor eléggé belassul, meg sok a ping, esetleg megszakad.
De gondolom ez benne van a pakliban.
Itt előtte mobilnet volt, de az gyorsan el lett rakva!
Attól ez is 100-szor többet ér, mivel korlátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!