Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet regisztrálni...

Hogyan lehet regisztrálni ncorera és bithumenre?

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 08:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ncoron prémium tagság nélkül 1000 bónuszpont és elit rang kell hozzá. Prémium tagsággal (lásd a korábbi hsz-t) rangtól függetlenül lehet meghívni, 50 bónuszpontért. Az ncore nem tiltja, hogy egy fiókot többen használjanak, több helyről seedeljenek ugyanoda (max. 10). De ha meghív valaki, akinek a fiókját használod, akkor regisztráció után a profil beállítások - extra - üzenet a staffnak - menüpontba írd bele, hogy eddig xy-nal közösen használtátok a fiókot, ő hívott meg, és ugyanonnan a jövőben már a saját fiókodba lépsz be, és seedelsz. Jó, ha megemlíted a seedszervert is, azt alapból is ajánlatos beíeni a szabályzat szerint. Innentől kezdve a másik fiókba nem léphetsz be, és nem seedelhetsz a saját gépedről, csak a sajátodba. Ha ezeket nem írod be, az dupla regnek számít és mindkettőtöket kizárnak, mivel egy gépről csak egy fiókba lehet belépni és seedelni. A Bithumenen minimum 10 bónuszpontot kell felajánlani meghívásra, az utóbbi 8-10 napban ennyivel sikerült is a meghívás, de a legrosszabb időszakban is 15-16 ponttal már simán lehetett meghívni embereket. Ott nem látom a szabályzatban, hogy ranghoz lenne kötve a meghívás. Minden nap éjfélkor osztja ki a rendszer a meghívókat a 30 legtöbb pontot ajánlónak, de mint írtam, ehhez mostanában a minimális 10 pont is elég volt. Egyébként hét közben érdemesebb licitálni, hétvégén többen licitálnak. Itt is a profilodban a rólad-menüpontba írd bele a dupla reg okát, nehogy gond legyen belőle, mert ez mindenhol tiltott.
2015. jan. 27. 18:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem sikerült. A haveromat is bannolták... Teljesen kétségbe vagyok esve. Van másik megoldás?
2015. jan. 29. 21:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Kőszi mindenkinek! Az ncoret megoldottam, de bithumenre senkit nem találtam... :'(
2015. febr. 1. 22:23
 14/15 anonim ***** válasza:
A Bithumenre be se jutottál, vagy onnan bannoltak?
2015. febr. 2. 10:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Be sem jutottam. Nincs aki meghívjon...
2015. febr. 2. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!