Hogyan lehet regisztrálni ncorera és bithumenre?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 08:55
2/15 anonim válasza:
Meghívóval. ..amit itt nem fogsz kapni.
3/15 anonim válasza:
A kapcsolódó kérdések doboz csodákra képes:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__64..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__36..
4/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam. Ti honnqn szereztetek meghívót? Nagyon érdekelne, mivel más oldalakon is aktív vagyok és van seedszerverem is. Már csak az ncore és bithumen hianyzik.
2015. jan. 26. 12:50
5/15 anonim válasza:
Ismeröstöl kollegáktol családtagok régi banda tagok
igy
6/15 anonim válasza:
havertól, aki 1000%-ban megbízik bennem, mivel tudja, hogy nem hozok szégyent rá! (a letöltött dolgokat, inkább duplán töltöm vissza, mint egyszer sem! állandóan be van kapcsolva a PC)
7/15 A kérdező kommentje:
Értem. És 2 nap a seed idő/torrent?
2015. jan. 26. 16:20
8/15 anonim válasza:
Az ncoron 2 nap, 0% visszatöltés esetén. 50% visszatöltésnél 1 nap, és így tovább, arányosan. A Bithumenen nincs seed idő kötelezettség, csak arányt kell tartani, de mivel évek óta free leech van, gyakorlatilag mindenki azt csinál, amit akar. Ha van ismerősöd az ncoron, akivel megbíztok egymásban, de nincs meg a rangja a meghíváshoz, akkor adj neki 1015 forintot, hogy vásároljon magának 1 hónap prémiumtagságot (paypal, vagy belföldi sms), akkor rangtól függetlenül meghívhat 50 bónuszpontért (annyi mindenkinek van). A Bithumenre licites meghívás van, de egy aktív, régi felhasználónak nem gond ott sem a meghívás, tartósan jó helyezés (sok feltöltött adatmennyiség) kell hozzá.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Találtam egy embert, akinek van. Csakhogy nincs elég pontja... Azt nem riltja a szabályzat, h belépek az övére és leszedek egy nagy adatforgalmú torrentet, majd seedboxon seedelem? Vagy ezt tiltja a szabályzat?
2015. jan. 27. 07:37
10/15 A kérdező kommentje:
Mert így lesz bpje. Milyen rangtól ill. Menyi kreditért lehet meghívni?
2015. jan. 27. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!