Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudtok olyan ingyenesen...

Tudtok olyan ingyenesen letöltehtő, vírus nélküli programot amivel le tudok tölteni videót az Inda-ról?

Figyelt kérdés
Azért nem írtam ki az oldal teljes nevét, mert akkor különböző jogok megsértése miatt törlik a kérdést....

#letöltés #inda #videodownloader
2015. jan. 24. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Torch browser.

Ez egy chrome-alapú böngésző, amelybe eleve integrálva van bizonyos médialopási lehetőség. Épp ma kapkodtam le vele egy sorozatot, pont az indáról.

(Ráadásul stable verziókból készítik, tehát stabilabb, mint a folyton, rissz-rosszra is frissülő chrome.)

2015. jan. 24. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:
és ezt vírus nélkül le lehet szedni, úgy hogy később ki is tudom törölni...?
2015. jan. 24. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
2015. jan. 25. 08:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze. Ugyanolyan program, mint a legtöbb: letöltöd-telepíted-használod-letelepíted.

(Bár - ha a Chrome-ot egy kicsit is kedveled -, szerintem nem valószínű, hogy letelepíted majd.)

[link]

2015. jan. 25. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Pintér János512:

Sajnos a Torch AdWare-t telepít, kötelezően rak fel Ask Movies toolbart más, már feltelepített böngészőkbe.

[link]

"The Torch Web Browser is built on a lightweight framework that offers what appears to be decent security. If you like to browse the web while grabbing various files this might be the perfect browser for your arsenal of web applications."

Forrás: [link]

2015. jan. 25. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Viszont Firefox böngészőhöz ott van például a Video DownloadHelper:

[link]

Indavideóval kompatibilis:

[link]

2015. jan. 25. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:

#5 Viszonylag ritkán telepítek torchot, szóval arra nem emlékszem, hogy akart-e valami települni vele... de hogy az nem volt kötelező (pipás stílusban, legfeljebb előre megajánlotta), az hétszentség.

Annyi biztos, hogy - ingyenes szoftverek esetében - telepítéskor nem automatikusan klikkelgetni a tovább-gombra, hanem szépen megnézegetni az egyes képernyőket. Ráérünk!

2015. jan. 25. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!