Van esély arra, hogy ez az oldal nem kamu?
steamkod.hu
Ha nem kamu és valaki szeretne regisztrálni kérem hagy hívjam meg én.:D Megköszönéém.
13 napig folyamatosan nézned kell az oldalt 1 játékért (ha csak így szerzel pontot). Ez idő alatt ő (az oldal készítője) kapja a pénzt hogy te nézed az ő reklámjait. Közelítőleg 1USD-t keres amíg ad neked 0,001USD-t. Ha igaz is miért nem álltok itt össze párokba csináltok 1-1 reklámos oldalt és mindenki nézi a párjáét (mivel saját reklám nézése és saját reklámra való kattintás után nem kap pénzt az illető). Egyébként ezek az oldalak 99% kamuoldalak én eddig 1 oldalt találtam ami tényleg ad valamit (ott különböző oldalakra kell regisztrálni és azért kapsz pontot, majd a pontokból vásárolhatsz) de az is olyan hogy 5$-t keresni kb 10-12 nap. (sajnos ha steam pénz kell ez az oldal nem jó neked, de ha játékelőfizetés (én pl. runescape-t fizettem vele 2010 ben) arra jó)
Egyébként az oldal neve prizerebel google első találat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!