Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A kötbér visszaigényelhetem a...

A kötbér visszaigényelhetem a t-home-tól? Magyarázat lentebb.

Figyelt kérdés

2014 dec. elsején megrendeltem a T-homenál a ip tv-t, 30 megás nettel és telefonnal.

Többször telefonáltam nekik dec. közepén, de nem jöttek ki, arra hívatkoztak hogy csúsznak az ünnep miatt.

Jan.7-én megint telefonáltam, akkor megadtak egy másik számot és ott felvették az igénylést, és csüt-ön a szerelő hívott hogy akkor soron kívül megcsinálja mert őt csak most értesítették.

Most pénteken kijött, bekötötte.

A szerződést elolvastam, de nem értem, hogy visszaigényelhetem-e a kötbért, vagy nem???

Ismerőseim a 30 napot túllépték bőven. A szerelő is mondta hogy ilyenkor a kötbér visszajár.

De fontos lenne pontosan tudnom, nehogy hülyét csináljak magamból.

Neten nem találtam pontos friss infót erről.

2015. jan. 11. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de a T-Home nem fogja magától visszaadni, kérni kell.
2015. jan. 11. 22:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, gondoltam de kinek kell írnom, a fogyasztóvédelemnek vagy egyéb szervezetnek?
2015. jan. 11. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Ügyfélszolgálat vagy T-Pont.
2015. jan. 11. 22:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Tehát írjak levelet, ( postai úton, ajánlottan) a t-pontnak abban a városban, ahol lakom?

Annak a kirendeltségnek ahol lakom és ahol a szerződést megkötöttük?

2015. jan. 11. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb telefonon intézni, vagy ahogy írtad: ahol a szerződést kötötted.
2015. jan. 11. 22:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem, hogy eddig is náluk voltunk, de analóg tv-vel, lassabb nettel és azonos telefoncsomaggal.

Tehát nem szünetelt a szolgáltatás, csak a régi maradt amíg be nem kötötték. Így is visszaigénylehető a kötbér?

2015. jan. 11. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem így is kéne, mert új szerződésre írtatok alá, ami műszakilag más megoldást igényelt. De így lehet, hogy csak az IPTV-re fog vonatkozni a kötbér.
2015. jan. 11. 23:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, ment a zöld kéz.

Közben többször átolvastam a szerződést, de nem találom benne azt hogy mi van ha a 30 napot túllépik. Nem értem pedig szövegértésből jó vagyok, csak ez a szaknyelv ............ :-(((

2015. jan. 12. 00:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szóltam a T-home-nak mégis jött a levél tavasszal,hogy fizetnek kötbért, mert a 30 napot túllépték. Igy visszakaptunk 2 es fél hónapnyi összeget, kb. 32 ezret, azaz levontak a számlaból, tehát két és fêl hónap ingyen volt.
2016. jan. 12. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!