Miért nem elérhető a Telekom webshop oldala?
Régebben működött, karácsony előtt óta azonban maga az oldal működik, de a webshopos rész nem. A gond csak az, hogy az előfizetői belépés is ezen az oldalon keresztül megy, így nem tudok számlákat sem befizetni. Már jeleztem a problémát a Telekom felé, akik azzal próbáltak hárítani, hogy a nettel lehet a gond, ám semmilyen más oldal megnyitásakor nem jelentkezik probléma, lemértem a netsebességet, annyi amennyire előfizetünk: 10 mb.
Kérdeztem ismerőseimet is, hogy nekik működik-e az oldal, volt akinek gond nélkül működött, másnál viszont többszöri próbálkozás után sikerült csak megnyitnia a lapot. Itthon próbáltam már több készülékről, egyikről sem érhető el.
A telekomnál mikor ezt ismét jeleztem azt mondták, hogy akkor fizessem be a számlákat személyesen.
Arra is gondoltam, hogy hátha itthon az internetbeállításokkal lehet gond, de sajnos ilyen szinten nem értek hozzá (már több böngészőből is próbáltam).
Mi lehet a gond? Hogyan tudnám elhárítani a hibát?
Igen, sejtettem, mint írtam több ismerősömet is kérdeztem, nagy részüknél szintén jó volt, másoknál is lassan, de betöltött az oldal, viszont nálam nem jó.
Épp erre irányult a kérdés, hogy nálam miért nem jó, elképzelhető-e, hogy az internet beállításoknál lehet gond, vagy esetleg máshol?
Korábban nálam is jó volt, az oldalt pedig már megtaláltam én is.
Dátum és idő jól van beállítva ?
milyen böngészőt használsz ? java és flash fent van ?
más böngészővel próbáltad nálam operával bejön mást nem használok
Igen, dátum és idő rendben vannak, már próbáltam internet explorerrel, mozzillával, chromeal (inkognitó módban is), de egyikkel sem működött.
Java nincs a gépen, lehet, hogy ez a gond?
Kipróbálom operával is, illetve javaval hátha megjavul.
Köszönöm!
Megcsináltam, sajnos nem jó.
Mivel egyik gépen sem jeleníthető meg az oldal, így nem elképzelhető, hogy a netünkkel lehet a gond? Valamilyen internet beállítás? A sebességgel egyébként nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!