Mivan ha a T-Home késik a szállítással?
Ne sok jóra számíts...
Én szeptember végén rendeltem új TV-előfizetést és mellé készüléket is. Azt mondták, hogy amikor hozzák a set top boxot beszerelni, akkor fogják hozni a TV-t is. Október elején jöttek is a szerelők, csak a TV-t nem hozták. Ők azt mondták, hogy majd a GLS külön hozza a TV-t, hamarosan. Ezután kb. két hét telt el, ekkor felhívtam a Telekomot, ők azt mondták, hogy a GLS-nél érdeklődjek, ők nem tudnak a dologról semmit. Felhívtam a GLS-t, de rendelési szám hiányában ők sem tudtak semmit sem mondani.
Ezután eltelt további másfél hónap (!), amikor is fogtam magam, és lemondtam az egészet.
Vettem egy hasonló TV-t máshol, amit egy héten belül megkaptam.
Hozzáteszem, hogy a Telekom kamatmentes részletre ajánl TV-t. Csak az a baj, hogy a TV, amit eredetileg rendeltem, 120 ezer lett volna, amit most vettem, az pedig kamatokkal együtt 105 ezer (utóbbi még többet is tud, mert van benne beépített WiFi).
Szóval én megfogadtam, hogy telefonon kívül mást nem fogok venni náluk - és ezzel sok pénzt, időt és energiát takarítok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!