Hogy képes valaki youtube vloggereket nézni?
Azért nem jött még válasz, mert a többiek mind herbyt vagy goodliket néznek! :D
A kérdésre reagálva: most mégis mire vársz? Azt, hogy a rajongók elmondják, mi a jó a benne? Ha igen, akkor változni fog a véleményed? Nem hinném.
Lehet mindkét oldalra indokokat felsorolni (miért jó nézni/miért érdemtelen nézni), de nincs értelme - egyszerüen ilyenek az emberek. Nekem sem tetszik sok minden, de attól, másnak még tetszhet.
Vannak szórakoztató emberek, ok herby nagyon nem az, de mondjuk Szirmait tényleg kár lenne nem követni...
Az igazság az, hogy a Való Világot is nézik valamiért különben nem adnák...és láttma nézettségi adatokat valóban nézik...
Az emberek szeretik a történeteket így van felépítve a zagy....a barátok köztöt is ezért nézik naponta...
Mindenki azt néz amit akar, én leginkább azt tudom elképzelni, hogy valaki jobbna bele tudja élni magát egy magyar hasoló körülményű vagy korú ember történeteibe, mint mondjuk abba, hogy a walking deadben ölik a zombikat vagy hasonlók...egyszerűen jobban átérzik és többet mond neki...
ezt már tőlem is kérdezték, hogy miért jó nekem vloggereket nézni. nos, nem tudom, én szeretem :) lehet h te pl focit nézel, na én meg azt nem értem meg, mert nekem nem öröm focimeccset nézni, de pl apukám imádja, és sosem kérdeztem tőle, hogy mégis mit élvez benne... ő így van felépítve, neki ez tetszik, nekem meg a vloggerek :)
főleg helyes fiúkat (Csebe99, Szecso) nézek :) ez plusz öröm a szemnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!