Miért nem megy a netem a noteszen?
Van egy megátalkodott notebookom amin a vezetékes internet nem megy. A mobil igen. Ha elviszem akárhová( pl szerelőnél is voltam már, barátnőmnél stb..) mindenhol megy rajta a vezetékes net, csak itthon nem. Szóval nincs gond a notebookkal. De a vezetékkel sem, mert itthon minden más notebook megy rajta, csak az enyém nem. Akkor ez az ilyen nincs és mégis van kategória? routerem van amúgy , ha számít, a többi géppel nincs gond.
Segítsetek légyszi, az én tudományom már megállt.
És ahol máshol próbáltad, ott is volt -e router esetleg? Valószínűleg beállítási probléma lesz, ugyanis, ha más gép működik ott, és a tied is máshol, akkor kizárható a netkapcsolat és a hardware hibája.
Routernél fix IP címet kell beállítani, bekonfigurálni a routert, átjárónak megadni a router IP címét stb...
Ilyen esetben tényleg nincs más, meg kell nézetni egy hozzáértővel.
hüm-hüm... fogas kérdés...
esetleg még az tudom tanácsolni, hogy próbáljátok meg egy másik kábellel, ez az egyetlen tényező, ami még közrejátszhat nálad szerintem, lehet, hogy nem áll elég stabilan a noteszed lan-csatlakozójában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!