Sonyvegas 13,16:10 probléma?
Figyelt kérdés
Helló, nagy segítség kéne 16:10 es képernyő felbontásom 1440x900
Ezért ha videót veszek fel utána berakom Handbrake ami gyorsan megcsinálja hogy eltűnjön oldalról az a két fekete sáv hogy youtubeon ne látszódjon.
Utána beteszem sonyvegasba hogy tegyek elé introt zenét hasonló.
Majd mikor kirenderrelem akkor az intro még jó utána mint a eredeti videón megjelenik a két oldalsó fekete sáv. Ha nem teszek elé introt semmi akkor marad tökéletes. Nem tudom hol ronthatom el.. tudom eleve 16:9 es monitor kellene ,de most sajnos ez van valaki tud segíteni? Remélem valamennyire érthető.
2015. jan. 7. 11:37
1/4 A kérdező kommentje:
megoldottam 2 óra után magamtól
2015. jan. 7. 12:04
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy oldottad meg, de ezt úgy érdemes, hogy átállítod a felbontásodat 16:9-re, te egy kicsit nyújtva fogod látni a képet, de a felvétel tökéletes lesz. A másik megoldás meg az, ha pan and croppal beállítod 16:9-re, és az levágja az alját meg a tetejét. De az előző megoldás sokkal jobb.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, de nincs ilyen felbontási lehetőségem.
2015. jan. 9. 20:23
4/4 anonim válasza:
Febontási lehetőséged van, legfeljebb a monitorodon nem néz ki jól. Nekem is van, ne hazudj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!