Egy hete regisztráltam a facebookra ismét, és nem tudok üzenetet küldeni, és nekem se tudnak az ismerőseim. Van-e valakinek tapasztalata?
Böngészőbe betölti a kapcsolatokat, akik aktívak, de mobilon csak homokóra. Üzenet írásnál pedig ha küldésre nyomok, a következő hibaüzenet jelenik meg pirossal:
Sajnos az üzeneteid jelenleg nem érhetők el. Kérjük, próbáld meg újra később. Kattints az ismételt elküldéshez.
Nos én egy hete már minden nap próbálom, minden nap küldök hibabejelentést is, de semmi. Még választ sem kapok. Nem tudom mennyi az a bizonyos később. Ha valaki volt hasonló cipőbe és megcsinálták neki, írja le mi történt, és mennyi idő volt.
Szia. Ne haragudj hogy privátban írok. Megkérdezhetem mi lett végül? Helyre jött, tudtál üzenetet küldeni? Mi volt a baj?
3 napja regisztráltam és Ugyanez van nálam is.
Köszi a választ.
Hopsz. Privibe akartam :D
Ide is jó ha válaszolsz. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!