Most regisztráltam nem rég nCoron És le tiltotak 3 napra mert nem meg felelö az arány nah szóval mindenki azt mondja hogy legyek 48 órás seedbe és elég az, de volt mikor 1 hétig is hagytam a seedet több fájlnál is és akor is letiltott. Mért van ez?
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 10:45
11/19 anonim válasza:
igen az a baja
úgy tudod hogy valahonnan megszerzed ugyan azt, és berakod oda ahova letölti alapból, mikor a torrentet megnyitod hogy letöltse újraellenőrzést kérsz és behasheli ha minden igaz
12/19 A kérdező kommentje:
Húú nekem ez magas mint ahogy észre veheted nem vagyok egy agytröszt ezen a téren és egy jó részét nem értetem ebböl amit le írtál Tudom gáz de ha tudsz írj valami konkrétat nem szeretném hogy letiltsanak! köszi
2015. jan. 6. 19:55
13/19 anonim válasza:
egyszerűbb ha letöltöd tök ugyan azt megint az ncore-ról és akkor hagyod visszatölteni addig ameddig kell
én az időt szoktam nézni, mivel a koliban nem lehet ilyen nagy adatforgalmam, szóval bunkóság de le van korlátozva szinte teljesen, és csak addig megy míg írja hogy kell
14/19 Pszlaci válasza:
Szia! Ncoreon ha belépsz van egy aktivitás gomb. Arra klikkelve előjönnek a futtatott torrentek, ott lesz egy SEED KÖTELEZETT TORRENTEK link, és ott vannak azok amiket még nem seedeltél vissza. itt egyszerűen csak kattints a névre, töltsd le megint, és ugyan ezen az oldalon mindíg látni fogod, hogy mennyi idő van még hátra a kötelező seedből. Mikor a letöltött cucc eltűnik ebből a listából, akkor lehet törölni a gépről, ha nincs helyed rajta, de az etikett azt diktálja, hogy hagyd fent, hogy mások is le tudják tölteni.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
Még arra volnék kiváncsi hogy van egy pár olyan fájl amelyet és rajta van még a gépemen de nem seedel. Azt ujra seedbe szeretném tenni hogyan tudom megteni? léci konkrétumokat írjatok!
2015. jan. 6. 20:43
16/19 anonim válasza:
hát ha a torrent kliensedből már kitörölted, akkor ugyan arra rámész hogy letöltsd, viszont nem hagyod neki hogy elkezdje letölteni, egyből leállítod, jobb klikk a már megnyitott torrenten (feltételezem hogy utorrent) és ott kényszerített újraellenőrzés-re nyomsz ezzel hasheli be, de csakis kizárólag akkor ha ugyan azt a torrentet nyitod meg ami már le van töltve
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez segitett! de nem kellet semmit csináljak alapból elenőrizte bedobta seedbe és nem tölti. Még egyszer köszönöm !
2015. jan. 6. 21:18
18/19 A kérdező kommentje:
Megint én vagyok szóval utorentbe mutatja hogy seedbe van de meg néztem ncoron hogy biztosra menjek és ott még mindig azt írja stopped ez miért van? lehte várnom kell még eljutt oda az info ? még egy kérdés hogy tudom eltünteni a reklámokat mert idegesítő kis felugro ablakok jönnek fel mikor egy uj oldarra lépek!
2015. jan. 6. 21:43
19/19 anonim válasza:
a reklámot nem tudom, a frissítésre várni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!