Az Ncore torrent oldalon hogy nézik az arányt?
Figyelt kérdés
Eddig amiket használtam oldalakat, mindenhol kiírta az arányomat, ami alapján láttam hogy teljesítek. Itt csak pontokat ír ki, nem tudom megnézni mennyit kell még feltöltenem. Hogy működik ez a rendszer? A GYIK-ben sem találtam semmi infót.2015. jan. 1. 12:49
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nem találtál infót, a wikiben minden le van írva. Amúgy az nCore már rég felhagyott az arányszámolgatással, mert akiknek jó volt az arányuk, nem éreztek kötelezettséget a visszaosztásra....az ingyenes torrentekkel, arány kedvezményekkel pedig nem volt nehéz jó arányt elérni. Most a megosztási kötelezettségen van a hangsúly azaz minden letöltött torrentet köteles vagy visszaosztani (vagy hit'n'run-ba megy) 1:1 visszatöltési arányba vagy egy bizonyos ideig (48 órányi megosztás). Az aktivitás menüben feketén-fehéren láthatod, hogy miket kell még megosztani és mennyi idő van még hátra. Pofonegyszerű.
2/7 anonim válasza:
Nem neznek aranyt. Egy torrentet vagy 100%-ra kell visszatoltened, vagy 48 oraig seedelni.
3/7 anonim válasza:
Itt már rég nincs arány. Kattintsd rá a helyezésnél lévő számadatra.
4/7 anonim válasza:
A Wiki-n olvasd el a "Hit'n'Run" részt...
5/7 anonim válasza:
nagyon egyszerű! Az oldal legtetején ( ahol a neved is van) van olyan fül, hogy aktivitás. Arra rákattintasz és ott van, hogy mi a "kötelességed" ami azt jelenti, h a letöltött torrentnek a 100% azaz az 1.000 arányt hoznia kell (1 GB letöltés után 1GBfel) VAGY egy hónapon belül annak a torrentnek el kell érnie a 48 órás visszatöltöttségi állapotot. Itt a torrent arányt nézik nem a te arányodat! A feltöltött méret az után csak pontot, helyezést kapsz ami által tudsz különböző dolgokat "venni"(meghívó stb.)
6/7 A kérdező kommentje:
Értem már, ezen a hit'n'run nem volt ismerős dolog meg sem néztem, de így már világos, köszönöm. Boldog Új Évet Mindenkinek!
2015. jan. 1. 13:13
7/7 Koplárovics Béci válasza:
"A GYIK-ben sem találtam semmi infót."
Wiki -> Ratiofree ismertető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!