Miért csak a youtube-on tudok videókat lejátszani?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben semelyik másik oldalon sem tudok videót lejátszani rendesen, ha el is indul, pár mp után zöld háttérre vált. Több böngészőt kipróbáltam, a flash playert letöröltem, és újraraktam, a beépülő pluginokat letiltottam, engedélyeztem, még a videókártya drivert is újra felraktam, de semmi változás. Youtube-on megy az összes videó, a gépen lévő filmek simán mennek, de pl az indavideón már semmi.2015. jan. 4. 21:30
1/2 anonim válasza:
Én is jártam így win 8.1 -el win 7-tel meg jó lett. Most megint 8.1 van fent most jó! Nem jöttem rá mi okozta sokmindent ellenőriztem. Böngészőt kiegészítőket flash playert , kodek csomagot,de nem lett eredmény!
2/2 A kérdező kommentje:
Nálam win7 van fent, és jó darabig simán működött minden.
Aztán egyszercsak nem... :D
2015. jan. 5. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!