Mi lehet a hiba az internetemmel?
Windows7 ultimate ,amd a10 7850k,asus a88x-plus,amd radeon memory r9 gamer series.Én nem tudom használni a netemet viszont a windows és az office le tudja tölteni a frissítéseket.A Firefox se a Chorome se tudja használni a netet az explorer se.A tűzfalat kikapcsoltam ez se segített,a vírusírtót(avast!) is hátha ez ,de kiderült az avast se tudja hasznàlni a netet.
A többi gép tudja használni ,csak egyedül ez nem.Mi lehet a hiba régebben tudtam használni(2napja 3napos a gép,én raktam össze) a windows is látja és tudja is használni csak firefox chrome meg a torrent nem meg a többi netet használó alkalmazás?
Érdemes lenne kipróbálni egy Live boot Ubunuval pl. Ha azon is fent áll a hiba, akkor valószínűleg a router tiltott ki a hálózatról valamiért. Ebben az esetben csak a router admin felületén ki kell törölni a tiltást.
Ha Ubunturól megy a net, akkor a Windowsban rossz valami, ha nem értesz hozzá, akkor az újrarakás a legegyszerűbb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!