Mi a hiba az internetemmel?
Figyelt kérdés
2 napja tönkrement régi Tp-link routerem.Ma vásároltam egy új routert (Asus Rt-N12E).A problémám az lenne hogy jól van összeszereleve, konfiguráltam mégsincs internet kapcsolatom.Wifin jel van de nem hoz be semmit.Mit tegyek? A válaszokat előre is köszönöm.Menni fog a zöld pacsi.2014. jún. 6. 15:07
2/5 A kérdező kommentje:
T home 50 megás Net mánia S
2014. jún. 6. 16:42
3/5 anonim válasza:
A router kap IP-t? A router WAN portja van a modemhez kötve? MAC-klónozást próbáltál-e?
4/5 A kérdező kommentje:
Első 2-re a válasz igen.A 3. meg nem is tudom mit jelent.
2014. jún. 6. 19:08
5/5 anonim válasza:
Kell legyen a routernek olyan funkciója valahol az admin felület mélyén, amivel az első lan portra kötött pc MAC címét erőlteti a saját, modem felőli "hálókártyája" MAC címének be. A MAC cím csak a hálókártya hardverazonosítója, elvileg egyedi, de nyilván, mint látod, klónozható, ha szükséges.
De lehet, hogy elég az az ócska trükk, hogy modem is, router is kikapcs, tíz perc szünet, majd modem bekapcs, egy-két perc mire beáll a szokott fényrend, aztán router bekapcs, és láss csodát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!