Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a legegyszerűbb, leggyorsab...

Mi a legegyszerűbb, leggyorsabb módja az interneten videók elküldésének?

Figyelt kérdés
akivel nyaralni voltam, az ő gépével készült minden videó, és állandóan jön valami kifogással, hogy miért nem küldi el őket. Lassan tölt fel google drivera, túl nagyok, blabla. Külön országokban élünk, ezért nem tudok odamenni egy pendriveval, nincs valami mód, ahogyan egyszerűen és gyorsan el tudná nekem juttatni őket? Valahová feltölteni nem lehet, ahonnan én utána le tudom szedni? Előre is köszönöm!
2015. jan. 3. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
De fel lehet tölteni, pl Google Drive, vagy Dropbox. Annyit csak meg tud tenni, hogy éjjelre úgy hagyja a gépet, és reggelre feltöltődik, még akkor is, ha lassú a nete.
2015. jan. 3. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:

mega pont co pont nz

csak nem engedi linkelni ez a gyökér gyk

2015. jan. 3. 20:21
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

Felrakja egy pendrivera és elküldi postán (nyomkövetéssel és akkor nagy eséllyel nem tűnik el).

Youtube nem listázott felvétel (ilyenkor csak a link ismeretében nézhető meg). De ha Google drivera lassú, a yt is az lesz.

Wetransfer, vagy más óriásfájl-küldő.

2015. jan. 3. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
cd/dvd/br-re kiírja, elpostázza.
2015. jan. 3. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
2015. jan. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!