Youtube nézettségszerzés. Hogyan?
Sziasztok, én egy kezdő youtube videós vagyok és meg szeretném tudni, hogy miképpen tudnám kicsit fellendíteni a csatornámat?
Úgy gondolom, hogy elég sok munkát fektetek minden egyes videómba, és próbálom minél ötletesebbé és élvezhetőbbé tenni őket. Tehát lehetséges, hogy a videók minősége már megfelelő lenne, de hol tudnám kicsit hirdetni a csatornámat? Vagy ha nem is hirdetés, hogy tudnám elérni, hogy több emberhez eljusson?
Előre is köszönök minden segítséget!:)
Köszönöm a dicséretet és akkor azt a 401. feliratkozást is! :D Sajnos a minőségen szerintem még lenne mit javítani, de jól esik, hogy úgy gondolod, hogy ez is minőségi. :)
Az eddigi olyan videóm a Charlie Charlie Challenge, csak azt meg rengetegen úgy értették, hogy komolyan is veszem, és elég sokan meg is utáltak amiatt, de mint ahogy mondtad, igen szépen fel is tornázta a nézettség- illetve feliratkozószámot.
És szerinted ha mindig a legfrissebb témákról csinálnék videókat, akkor lenne esély olyan "nagy port kavaró" videókat alkotni, amivel esetleg nagyobb nézettségre is szert tehetnék?
És még egyszer meg szeretném köszönni, hogy írtál, a segítségedet! :)
1. Csinálj jó videókat!
2. Hirdesd, de ne agresszíven és kéretlenül, hanem pl. facebookos üzenőfalon!
Egyszer elküldte a csatornájának a linkjét.
Látom van hét és fél ezer feliratkozód, viszont már hat éve abbahagytad a videózást. Remélem szeretted csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!